5.jpg

ILLUSTRASJONSBILDER

Vi har utført en rekke oppdrag innenfor bygg og eiendom med illustrasjonsbilder for ulike boligprosjekter. Vi er oppdatert på dagens trender, og er opptatt av å oppfylle de ønskene våre kunder har - noe som også kan gjenspeiles i det arbeidet vi gjør. 

Sjekk ut vårt bildegalleri for illustrasjonsbilder her.

KOM VISNING 3.jpg

VISUeLL Identitet og nettside
KOM - Kultur, opplevelser og mat

Visuell identitet, webdesign og oppsett av nettside. KOM er et prosjekt igangsatt av Østre og Vestre Toten, Gjøvik og Søndre Land kommune. Prosjektet er for å løfte frem de lokale aktørene innen kultur, opplevelser og mat. 

Nettside kommer snart. 

RÅ_Nettside_ApexMedia.jpg

REDESIGN AV LOGO OG ETIKETTER 
RÅ Skincare 

RÅ Skincare er en norsk hudpleieserie med et fokus på å lage rene og naturlige produkter med høy kvalitet. Den visuelle identiteten har i stor grad norsk natur som inspirasjonskilde med slagordet «laget med omsorg for menneske og natur». RÅ Skincare ønsket å få frem merkets navn og logo på en bedre måte enn tidligere. Vi er nå en stolt samarbeidspartner for RÅ Skincare. 

LIN Boligutvikling_Nettside_ApexMedia.jp

LOGO OG NETTSIDE 
LIN Boligutvikling

LIN Boligutvikling har hovedfokus på å bygge boliger med livsløpsstandard. Kunden ønsket et minimalistisk og rent uttrykk, med et moderne preg. Logoens ikon skal forestille bygninger, og det ble valgt dempet blåtoner som primære farger. 

Nettsiden kan du besøke her. 

SB2.jpg

VISUELL IDentITET
Sirkus Rebell - barnebutikk

Sirkus rebell har et konsept der barn skal få muligheten til å utforske nye leker, klær og spill i butikken. ​​​​​​​Det var ønskelig at designet skulle ha et lekent utrykk med inspirasjon fra sirkus. Logoen er utformet som en luftballong med elementer fra sirkus og barneverdenen. Detaljene signalisere butikkens vareinnhold (interiør, klær og leker). 

Novus_Mørk_Bakgrunn.jpg

LOGO OG NETTSIDE
Novus Boligutvikling

Selskapet bygger boliger hovedsakelig i Oslo og omegn, og prosjektene består både av renoveringsobjekter og nye boliger. Kunden ønsket en minimalistisk logo og en moderne nettside.

Nettsiden kan sees her.