AdobeStock_356880705.jpeg

WEBDESIGN

NETTSIDE

Vi tilbyr moderne nettsider med tidsriktige løsninger. Vi er opptatt av at din nye nettside skal passe din merkevare med et helhetlig design, og ikke minst at nettsiden skal være enkelt å navigere seg på. Våre nettsider er tilpasset både PC, mobil og nettbrett. og blir også synlig på Google.

Nedenfor kan du se noen av nettsidene vi har designet og satt opp:

www.linboligutvikling.no
www.novusbolig.no


 

FREMGANGSMÅTE

Ved oppstart ser vi på hvilken løsning din bedrift har fra før. Du forteller oss dine ønsker og vi undersøker mulighetene. Har ikke din bedrift nettside fra før, går vi igjennom hva slags type nettside du vil ha.

Når vi har fått på plass den informasjonen vi trenger, starter vi designprosessen. Her jobber vi sammen om innhold; tekst og bilder.
Vi sender deg et designforslag, og du kommer med tilbakemeldinger. Når designet er på plass, starter vi å bygge nettsiden din. Vi tester nettsiden og utfører eventuelle endringer. Når alt innhold er på plass og du er fornøyd - publiserer vi. 


 
Når dine ønsker og nettsidens omfang er kartlagt, sender vi deg et pristilbud. Hos oss tilkommer også et månedlig beløp som dekker drift og vedlikehold.
 
Ønsker du at vi kun setter opp nettside der du selv drifter, er dette også mulig. Da kjører vi et lite kurs i hvordan du skal vedlikeholde nettsiden din og hvordan du endrer tekst og bilder.
 

KOSTNADER

TID

En ny nettside krever litt tid - det skal både utformes design, nettsiden skal bygges og det skal utarbeides gode tekster og fine bilder. ​
Omfanget av nettsiden bestemmer hvor lang tid det tar å bygge den. Dette gjelder antall sider, effekter og animasjoner, innhold og i hvor stor grad nettsiden skal være skreddersydd.